Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Mellém ma a szigetvári benzinkúton parkoltak így, kb. 10 centire a tükrömtől egy kisteherautóval, úgy, hogy a szomszéd kútfejek közül kettő üres volt... Aztán elment. Közben kihasználva az alkalmat, beraktam a hátsó ülésre a táskámat, és az alatt az egy másodperc alatt, míg átértem az első ajtóhoz, hogy beszálljak, egy újabb versenyző érkezett, és rámdudált, hogy mit keresek én ott. Látható volt, hogy éppen szállok be, de nem tudott volna két másodpercet várni. Na mindegy, kedvesen üvöltöztünk egymással pár másodpercig, majd az anyósülésről kiszólt baltaarcú anyu, hogy najó, mennyé' mán' innen...
Így viszonyulnak emberek egymáshoz ma Magyarországon. Mindegy, én ritkán üvöltök másokkal, de ma azért sikerült
Amúgy ma olyan utakon es olyan falvakon jöttem át Baranyában, hogy ahhoz képest Bosznia fejlett vidék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Le Mans Ultimate
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali játékos kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest