Hirdetés
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Megmondtak, hogy a szakmai reszen gyengenek bizonyultam. Valoban, tenyleg, ugyanis full stack dev vagyok, igy nem jutott elsore eszembe az indexof az egyik kerdesre megoldasnak, sem a filter, hanem mast mondtam.
Nem voltam confident, de hat hogy is lennek, hiszen nem csak full stack vagyok hanem 3 kulonbozo pipelineban full stack, az utobbi egy evben. Osszevissza kerulok projektrol projektre, egyik rendszerben ezt, masikban azt kell hasznalni, persze amit nem hasznalok, az torlodik a memoriabol es ido mire visszarazodok.
emvy: szerintem a szakmai tudasom sajnos rosszabb mint ket evvel ezelott. Hiaba tanultam meg azota uj dolgokat, de annyira sok az uj dolog, hogy mindenben csak erintolegesen vagyok ott, sehol sem kiemelkedo. Vagy ragyurok egyre de nagyon - folyamatban , ReactJS - vagy valami mas teruelt fele kell fordulnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest