Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Itt 3 hete szünet nélkül -20 és -10 között váltakozik az éjszakai és nappali hőmérséklet, és a 3 hete leesett 25 centi hó a legtöbb helyen még mindig minimum 20 centi. Erre jön még majd elvileg kedden vagy újabb 10 centi, így a néhány helyen jéggé fagyott rétegre kerül egy friss, vastag réteg, amitől nem látni majd hogy hol vannak alatta betonkeménységűre fagyott hó és jégtömbök, és gyönyörűeket lehet esni, meg szaggatni lefelé a lökhárítókat. A parkolóhelyek kb. felére csökkentek, az utak szélessége két oldalról 50-50 centivel keskenyebb, és pengeéles fagyott jégdarabokkal határolt. Vannak ahol az utcát egyáltalán nem takarították 3 hét óta, sok helyen meg 10 centi magas jégbordák keletkeztek.
Vagyis itt felénk meg már egy szem hó sem hiányzik, viszont jön. Node szóltam én egyetlen szót is?
Viszont aki szerint nincsenek már nálunk telek, annak üzenném: rossz helyen keresi. -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez nem inkább fordítva van, hogy az esőfelhőkkel jön az enyhülés?
Elég rég él már a mondás, ha csillagos az éjszaka, akkor bizony krvahideg lesz..
(#56375) Tim82
Nyilván az egy szem saját tapasztalatomból indultam ki, hogy bizony Otp-nél, (mert az, hogy bárhol elérhető, nekem megér annyit, amennyibe a junior számla kerül épp) az sms-ek nem jelentenek megoldást, de a mobilos appjukat használom én is, tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont aki szerint nincsenek már nálunk telek, annak üzenném: rossz helyen keresi.