Hirdetés
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Itt 3 hete szünet nélkül -20 és -10 között váltakozik az éjszakai és nappali hőmérséklet, és a 3 hete leesett 25 centi hó a legtöbb helyen még mindig minimum 20 centi. Erre jön még majd elvileg kedden vagy újabb 10 centi, így a néhány helyen jéggé fagyott rétegre kerül egy friss, vastag réteg, amitől nem látni majd hogy hol vannak alatta betonkeménységűre fagyott hó és jégtömbök, és gyönyörűeket lehet esni, meg szaggatni lefelé a lökhárítókat. A parkolóhelyek kb. felére csökkentek, az utak szélessége két oldalról 50-50 centivel keskenyebb, és pengeéles fagyott jégdarabokkal határolt. Vannak ahol az utcát egyáltalán nem takarították 3 hét óta, sok helyen meg 10 centi magas jégbordák keletkeztek.
Vagyis itt felénk meg már egy szem hó sem hiányzik, viszont jön. Node szóltam én egyetlen szót is?
Viszont aki szerint nincsenek már nálunk telek, annak üzenném: rossz helyen keresi. -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez nem inkább fordítva van, hogy az esőfelhőkkel jön az enyhülés?
Elég rég él már a mondás, ha csillagos az éjszaka, akkor bizony krvahideg lesz..
(#56375) Tim82
Nyilván az egy szem saját tapasztalatomból indultam ki, hogy bizony Otp-nél, (mert az, hogy bárhol elérhető, nekem megér annyit, amennyibe a junior számla kerül épp) az sms-ek nem jelentenek megoldást, de a mobilos appjukat használom én is, tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont aki szerint nincsenek már nálunk telek, annak üzenném: rossz helyen keresi.