- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Itt 3 hete szünet nélkül -20 és -10 között váltakozik az éjszakai és nappali hőmérséklet, és a 3 hete leesett 25 centi hó a legtöbb helyen még mindig minimum 20 centi. Erre jön még majd elvileg kedden vagy újabb 10 centi, így a néhány helyen jéggé fagyott rétegre kerül egy friss, vastag réteg, amitől nem látni majd hogy hol vannak alatta betonkeménységűre fagyott hó és jégtömbök, és gyönyörűeket lehet esni, meg szaggatni lefelé a lökhárítókat. A parkolóhelyek kb. felére csökkentek, az utak szélessége két oldalról 50-50 centivel keskenyebb, és pengeéles fagyott jégdarabokkal határolt. Vannak ahol az utcát egyáltalán nem takarították 3 hét óta, sok helyen meg 10 centi magas jégbordák keletkeztek.
Vagyis itt felénk meg már egy szem hó sem hiányzik, viszont jön. Node szóltam én egyetlen szót is?
Viszont aki szerint nincsenek már nálunk telek, annak üzenném: rossz helyen keresi. -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez nem inkább fordítva van, hogy az esőfelhőkkel jön az enyhülés?
Elég rég él már a mondás, ha csillagos az éjszaka, akkor bizony krvahideg lesz..
(#56375) Tim82
Nyilván az egy szem saját tapasztalatomból indultam ki, hogy bizony Otp-nél, (mert az, hogy bárhol elérhető, nekem megér annyit, amennyibe a junior számla kerül épp) az sms-ek nem jelentenek megoldást, de a mobilos appjukat használom én is, tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont aki szerint nincsenek már nálunk telek, annak üzenném: rossz helyen keresi.