- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem kötözködtem én, csak őszintén bevallom, hogy nem akartam elhinni, hogy tényleg ennyire megkeseredett és beszűkült lennél. Sosem tudtam mit kezdeni azokkal akik képtelenek észrevenni/értékelni a jót maguk körül és csak a picsogás megy ha esik ha süt...
Kátyúznak rajtuk pár négyzetméteres részeket, és úgy hagyják. Nem marják fel, és csinálják újra kilométer hosszan, mint régen, hanem úgy hagyják.
Hja, valami ökör kitalálta, hogy ne rendezzék már oda minden kátyúhoz a komplett hóbelevancot sokmillióért, hanem legyen már meghatározva egy minimum felületi meghibásodás per kilométer. Az idiótája...
Felmerül az emberben a kérdés, hogy végülis mi lenne neked a normális karbantartás. Rossz utak vannak, ez tény, de nem is ezzel vitáztam, hanem azzal, hogy nálunk különösen rossz lenne a helyzet. Uniós szinten az átlag felett vagyunk, ami nem azt jelenti, hogy minden tökéletes. Varázsütésre nem megy, de valszeg még ha menne is, akkor se lenne jó, mert hát évekkel ezelőtt kellett volna hadonászni azzal a fránya pálcával...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy ruhás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% i9-14900HX 16/1TB FHD 240Hz RTX 4060 8GB QHD
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest