Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ne haragudj, de TIM82 pontosan leirta, amit errol gondolok, nem tudnek sokat hozzatenni:
"Amúgy az Ákos-interjú is egy "jelenség" része. Elég sok embernek kifejezetten csípi a szemét a sokadik, a rendszer prominens képviselőitől vagy szimpatizánsaitól látható, a nőket szerencsésebb esetben paternizáló, rosszabb esetben kifejezetten dehonesztáló megnyilvánulás, aminek nincs vagy csak kicsi következménye van. De mintha már megint ismételném magam."
Mellesleg kifejezetten ruhellem, mikor olyat probalnak a szamba adni, amit nem mondtam, nem is gondoltam ( ertem itt erre a szovegedre: "Akos es Kover nyilvan az antifeminista mozgalom elen all nem? Es az egyetemi gyoker is tag. Es a part is felsorakazott, en nev szerint minden tagot hallottam. Es mind ugyanazt mondta szo szerint).
Ugyhogy kerlek te se tedd. AMugymeg ezek a te gondolataid, igy az utolso mondatod azt hiszem rolad szol inkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest