Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Azt nyilván te is tudod, hogy multik 15 évente frissítenek platformot.

A miénk még ezt tudta. 2005-ben mentem át a pirosakhoz, épp akkor álltak át xp-re, amikor 2012-ben eljöttem, még bőven az volt, szóba sem került a váltás. Azóta sikerült átállni 8-ra, ha minden igaz, meg már office-ból is újabb verzió van, sőt, sikerült végre a 99-es évjáratú Lotus Notes-t is lecserélniük azóta - Outlookra.
A helyzetet az mentette egyébként némiképp, amikor futótűzként híre ment, hogy ctrl+prtscr csak az aktív ablakot fényképezi és nem az egész képernyőt, ez azért sokat javított a fájlméreteken.
A .jpg-ként mentés egyébként talán működött, de alapból nem azt ajánlotta fel, ami a kollégák nagy részének már eleve megoldhatatlan kihívást jelentett így. A .bmp pontos típusát meg nem tudom, de hogy istentelenül nagyok voltak a csatolmányok, az hótziher.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest