Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tboy93
üzenetére
Szerintem Lengyelország jó hely, de én inkább tavasztól őszig mennék oda - mi már októberben is szétfagytunk Krakkóban, de júliusban sem volt túl melegem. Télen sokszor sokkal kellemetlenebb az időjárás ott, mint nálunk, mert minket a Kárpátok valamelyest véd a széltől és a februári, Szibéria felől betörő mínusz 20 foktól is.
-
szőröscica
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Zakopanera elég egyetlen nap, teljesen felesleges hármat ott tölteni, kicsi hely. Krakkóra sem feltétlen érdemes hármat szánni, szerintem az egész kirándulást letudhatjátok három nap alatt. Ha már ott vagy, akkor el lehet menni Auschwitzba, az Birkenauval együtt egy napot kitesz.
Túrázásban nem vagyok jártas. Az árak olyanok mint itthon, egyáltalán nem drága. Az emberek kedvesek, én szeretek Lengyelországba járni. Krakkóban volt egy nagyon jó grúz étterem pár éve, nem tudom, hogy működik-e még.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi