Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyorsan tiszta vizet öntök a pohárba. országúti bringákban nagyon jó ár/érték arányú gépeket gyártanak így csak csuklóból linkeltem az oldalt, leginkább azért mert angol és helyben van. bevallom nem néztem meg a kínálatot, csupán feltételeztem, hogy hasonló áron/vagy minimálisan többért mint az általad is említett bringa itt jobbat kapsz és még magyarországról sem kell elcipelned angliába. de megnézve a pontos kínálatot sajnos nincs így, mea culpa.
de ezért így letámadni bárkit is (főleg engem
) elég nonszensz. nem értem miért feltételezel állandóan gúnyt, rosszindulatot a mögött, ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, mert most semmi ilyesmiről nem volt szó a részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) elég nonszensz. nem értem miért feltételezel állandóan gúnyt, rosszindulatot a mögött, ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, mert most semmi ilyesmiről nem volt szó a részemről.