Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kedves tildy, te azért jársz ide, hogy azt keresd, hogy kibe köthetsz bele, hogy belédkötött?
Nyilván csak arra próbáltam rámutatni, hogy a 40 és a 300 m2 a két véglet, az optimális megoldás valahol a kettő között van. Tök liberális vagyok egyébként abból a szempontból, hogy mindenki akkora lakásban lakik, amekkorában otthon érzi magát, szóval felőlem tényleg oda költöztök, ahova akartok.Munkamegosztásról még nem is hallottam, különösen takarítás kapcsán, porszívózni meg kimondottan utálok - bár amióta megvan az Ultrasilencer, már arra sem foghatom, hogy nem bírom a hangját. A mosás, főzés, teregetés, vasalás, ruhák elpakolása, ágyazás, szellőztetés, tízórai elcsomagolása, hajfonás, szóval az ilyesmik hagyján, de mivel pár hónapig Mo-n is ott ragadtunk anya nélkül, meg itt is én voltam itthon a gyerekekkel majd' két évig, azért ez-az ragad az emberre. Mondjuk takarítót eddig még sose hívtunk, most, ahogy így végiggondolom, nem is annyira anyagi megfontolásból, egyszerűen nem érezném különösebben jól magam, ha valaki más takarítaná a lakásomat - valószínűleg ezért nem vágyom én sem 300 m2-es lakóterületre. Szerintem olyan 100-120 m2-rel még elbírnék, de ez a veszély sem fenyeget egyelőre.
emvy: Sokáig szemeztem az irobottal, de nem bízok benne, meg szerintem durván összeveszne a kutyákkal. Ki kéne itthon próbálni, körül kéne nézni, lehet-e valahol kölcsönözni egy hétre, vagy ilyesmi, mert azért ahhoz meg drága, hogy élesben jöjjünk rá, hogy mégsem volt annyira jó ötlet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nyilván csak arra próbáltam rámutatni, hogy a 40 és a 300 m2 a két véglet, az optimális megoldás valahol a kettő között van. Tök liberális vagyok egyébként abból a szempontból, hogy mindenki akkora lakásban lakik, amekkorában otthon érzi magát, szóval felőlem tényleg oda költöztök, ahova akartok.