Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tegnap nem. Tegnap meg ma ezen (is (belülről nagyjából így néz ki (tudom, szépek a recés élek de legalább viszi az alaplapi VGA))) . Tegnap vagy ma kellett volna elvinni de a furgonnal van némi gubanc, reggeli csúcsforgalomba nem akartam vele bemenni a Nyugai mellé mert nem egy jó dolog mikor 4 hengerből egyszer csak 3 megy.. félreállás (haha.. hova?) és 5-10 perc várakozás után magától megjavul aztán egy ideig megy minden gond nélkül (szerelők kedvenc júzer által adott diagnózisa
)
Így szombat és vasárnap is ezt csináltam, vasárnap délután 2-3 körül fejeztem be úgy hogy el lehessen vinni. Aztán tegnaptól meg beépítés. Holnap délelőtt nagyjából végzünk, nem csak ez az egy szekrény volt / van.Ez pedig a múlt heti termés: alul - felül - belső elrendezés - egy élmény volt a ritka szűk csigalépcsőn feljuttatni a szekrény hátulját (csak második nekifutásra sikerült).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)