Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Időnként három különböző helyről használják egyszerre, nem tudom, ez mennyi memóriát eszik meg, kiegészítve még egy távoli asztal eléréssel, de gondolom nem árt neki a több. Őszintén szólva, gondolom a htpc-s használthoz sem árt a több, bár ott meg nagyon hamarosan úgyis a processzor lesz a bottleneck, ahogy jönnek az egyre durvább kódolások, meg a hd-felbontás.
p
-
Torrentkliens, Kodi, stb. nekem 450 MB-ot eszik a 6 GB-bol a zboxon. (Azert van benne ennyi RAM, mert ennyit talaltam itthon elfekvoben.) Kodibuntu van rajta, nem OpenELEC, mert mas dolgokra is hasznalom.
Hangot en USB-n keresztul tolom ki egy ilyesmire:

.. ebben van beepitett DAC. Az egyetlen problema vele, hogy kezzel lehet csak ki/bekapcsolni, es el kellett takarni egy kartonlappal, mert egy pirosan vilagito LED + nyomogomb-kombinacio konkretan a vilag legerdekesebb dolga egy egyevesnek, es ha hagyom, akkor ott terdelne egesz nap, es nyomkodna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest