Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Hát én nem tekergetem fel-alá, a cégest kipróbáltam, kisebb volt a hasznossága nekem, mint azt 5-6 éve gondoltam, akkor még mindenképp olyat szerettem volna, de mivel sosem volt rá igényem, így nem ilyet vettem.
De meglepő mennyire nincsenek még felkészülve mondjuk pl a weboldalak erre(vagy a tetszőleges) szélességre. Viszont két külön ablak is megnyitható egymás mellett, és simán jó 
Viszont: Ki tudja hogy lehetne rávenni a monitort, mikor monitorként funkcionál (HDMI kábellel), hogy amikor a pc-t kikapcsolom alóla, akkor ne mutassa még 15 vagy 30 vagy 45 vagy 60 percig azt, hogy "a HDMI jelforrás megszűnt, kérem ellenőrizze a jelforrást, a kábelt stb. blablabla..." Hanem 5 másodperc után kapcsoljon ki a pics.ba. Van egy nem módosítható beállítás, valami Maximális energiacsökkentés, ami BE állásban van, és a leírás szerint arra szolgál, hogy PC jelforrás hiányában kikapcsolja a monitort. De nem kapcsolja ki. Elképzelhető, hogy ez csak D-SUB kábeles PC módban működik, HDMI-be dugott PC-vel meg nem? Magyarul ilyenkor ki kell külön kapcsolni a monitort is a távval, ami nem egy megvalósíthatatlan feladat, csak évezredek óta kikapcsolnak maguktól a monitorok jelhiánynál. TV módban értem, hogy én kapcsolom ki, nade PC-ben...
Manuálban nem találtam ide vonatkozó passzust, vagy átsiklottam felette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De meglepő mennyire nincsenek még felkészülve mondjuk pl a weboldalak erre(vagy a tetszőleges) szélességre. Viszont két külön ablak is megnyitható egymás mellett, és simán jó