Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
én is, én is, én is belepofázok!!!!
azúgyvót, h mikor én elkezdtem péházni csendben, 2002-t írtunk, és engem akkoriban csak az érdekelt, h a tándörbördömet hogy a picsába lehetne még jobban agyonhúzni, jól, h a szussz is kifüstöljön belőle - erre tökéletes volt a readonlyság, tekintve (és ez jó!) h a fórum igencsak jól összerakott, megkockáztatom: strukturált mivoltából (hát persze, soványka adatbázis rulez) fakadóan minden érdemi infót összenyalhattam (nem csak innen!!). tettem, és csók. akkoriban asszem még OT sem volt.
na, aztán mikor halandó füleknek hallható hangot is adni kívántam buján tombzódó gondolataimnak (értsd: regisztráltam), akkor meg csak az érdekelt, h mi a legkéjesebb módja egy vga szétizzításának. ekkoriban váltott egyszámjegyűből kétszámjegyűvé az OT.
kis idő után benéztem ide, a gőzbe, és konstatáltam, h mekkora egy marhaság.
konkrétan emlékszem az első offtopik-klikk fílingjére: mijeza faszság? mindenhonnan szegény elmémbe zúduló szmájlik, egysoros sziporkák, tünde félmondatok.. mi ez? vesszen, kinek elméje ép..?
aztán elkezdtem olvasgatni. majd beirogatni.
szerintem értedszóval... áj szííí, amit mondasz.
csak a kronológia.. hm, hogyismondjam.. az olvasatok erős függvénye (az ot-fílingre értem)
az evolúció kíméletlen
ez ilyenszerk.
mivel tudom, h kedvelsz, így teljesen biztos vagyok abban, h sikerült értelmesen hozzászólnom :-))))) -
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
az pedig, hogy te kizarolag ebben latod megtestesulni a kozosseg kialakulasanak/fenntartasanak lehetoseget, tobb, mint sajnalatos
Nono, a kizárólag szó ebben a mondatban téves összefüggésként szerepel. Én nem szólok, szóltam az általad értelmesnek említett beszélgetés ellen. Nagyon szívesen látom, olvasom azokat is. Most is valami olyasmi születik, legalábbis reménykedem benne. (Azt most ne írd, hogy akik képesek lennének ilyenre, azok éppen az általad említett okok miatt, nem éreznek erre késztetést, mert akkor kénytelen leszek példákat kérni. Rajtad kívül, mert Te ennek ellemére szoktál írni a topicba.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest