Hirdetés
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
az jó
én is jártam majdnem így párszor 
bár mostanában néhányszor olyat szoktam elkövetni a gép ellen, hogy megyek haza, rengeteg program ablaka még nyitva, csak épp zárolva (15 perc után központilag, kiírthatatlanul zárolva van a gép)... én meg a kontaset kapcsolóját lenyomom. a franc se fog itt bíbelődni a jelszóval

húúú, hogy jártam ma. végre van megint bent net, bekapcsolom a gépet, ótómatikus frissítés. mondom csináljad. bejön ez az eredeti vindóz maszlag. mondom neki, nem érdekel. oké, tovább lép. ie7. telepítse? mondom NEM. oké, kilép. megnyitom a levelezést: írja a rencergizda, hogy pár emberkénél rosszul van beállítva, ne engedjék telepíteni az sp3-t... mondom fasza... jó, hogy szólt.
az a baj, ha felhívom, az legalább fél órás lelkifröccs, hogy ejnye, meg miért, meg hogyan, és különbenis. nekem erre nincs időm. majd szólok a segítőasztalnak, hogy evvan, valamit tegyenek vele, valszeg hamarabb szabadulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én is jártam majdnem így párszor