Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
A véleményem? Én kb. 1 éve vagyok tag, most kezdtem el fórumozni. Volt 1-2 szakmai jellegű kérdésem, de mivel nő vagyok eléggé át lett nézva rajtam. Még ha "primitíven" is kérdeztem meg amit tudni szerettem volna, azt is csak azért tettem, hogy megtanuljam amit nem tudok. És amikor már válaszra sem méltatják az embert akkor ott van már valami gond. Az ember nem úgy születik, hogy mindent tud, nekem itt ment el a kedvem a szakmai résztől. Volt akitől kaptam segítséget amikor kifejezetten nála érdeklődtem, de azt hiszem ennek nem ez lenne a menete. Az OT-ról pedig annyit, hogy én azért járok ide mert jókat lehet derülni és azért mert van itt egy pár értékes ember, akit ha nem jövök be ide lehet az életben sohasem ismerek meg. Szerintem ellátja a feladatát a topic, nem a szakmai topicokban kerülnek be a nem odavaló 3 soros mondókák. Oké, néha tényleg olyan mint egy chat, de ez nem minősít le semmit, ez az egy nem. Találkoztam már pár olyan OT-nak csúfolt topical, aminek ennyi értelme sem volt (gondolom törölték is azóta). Egyet kell meghagyni és ott rá kell hagyni az emberekre azt, hogy most 2 sort ír vagy 8-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest