Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Zewa: Valóban, tehát előbb altémát kell választani. Így már tényleg látható. Köszönöm!
KrenAtesz: Elhittem eddig is, hogy ott van, csak mint közben kideült, nem választottam témát, csak a bal oldalt található fő fórumbgomb irányította oldalon akartam témázni.. :]
Egyébként a témában (Bluetooth adapterek) nem találtam átfogó, márkákra kiterjedő témát, de lehet ezt is megoldja az alkategória választás - bár az általános keresőnek ezt át kellett volna hidalnia.
-
LonGleY
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jobb felső sarokban itt, a témán belül látom az "új hozzászólás írását", de a fórumtémák listájánál ez a rész tök üres. Megnézem mi a helyzet az Outpost beállításaiban.. de ettől függetlenül is furcsállom. Az új téma tán flash alapon lenne? Mert majd' minden wenlapon tiltom a reklámok miatt.
-
LonGleY
veterán
Haj!
Hol tudok új témát létrehozni? akárhogy keresem, mintha a föld nyelte volna el - bár sosem láttam ilyen menüpontot. Jogosultság kérdése, esetleg túl aktívan működik a tűzfalam ad-blokkere? :] Mindenesetre egy linket hadd kérjek tőletek! Köszi!
Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest