Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Iszok. Ha általában iszok. De iszom valamit.Az alanyi és a tárgyas ragozás a különbség. Az más kérdés, hogy divat volt a tárgyas alakot használni, mert azt előkelőbbnek gondolták. Egy időben elterjedt a -suk, -sük a közbeszédben, akkor léptek fel ellene, de persze szokás szerint átestek a ló másik oldalára.
-
-
tildy
nagyúr
Ala nature win xp eng. SP-k nélkül.
------------------------------------
Sírásom oka pedig a fájdalom amit érzek.Az elszakadás fájdalma. Nem akarok elmenni, én itt akarok maradni.
Ma dolgozom utoljára a világ legjobb munkahelyén
na jó, fogalmazzunk úgy , hogy a legjobb munkahelyen ,ahol valaha dolgoztam ... -
Kazimír
őstag
-
Retro11
senior tag
venember83 , Makaveli , yetike , Kazimír , Pacák nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Tehát akkor visszafelé jegyet nem csak helyjegyet kell vennem.A jegyen 03.24. idöpont található mint érvényesség lejártának ideje, addig is utazhatom vissza ezzel a jeggyel?
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségeteket!
yetike : én úgy tudom a nyugatira
! erről van szó. feb 25. 8:08 560 HAJDÚ IC (Miskolc-Tiszai pu. - Budapest-Nyugati pu.) A miskolc az mi akar lenni?Üdv. Retro11
-
bolondember
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
csapos2
addikt
-
poffsoft
veterán
Te nem tod, milyen a rántott borda parasztosan?
'mikor a pincér csöpögő orral, könyékig a krumpliban két méteről dobja eléd: NE! Zabájjá, b.meg!!!'
Mire vágsz fel? nekem meg kifordított szárú fekete tszcs gumicsizma volt a jelem, a bekecsemet meg a féltábla szalonna mellé akasztották reggel....

tildy, yetike: szerintem meg kellett fogni a csövét, az a legnagyobb baj....

'Rohadjon meg az a marha, aki először vasat tett a fára....'
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 7.Gen E-Sport Gamer - 16GB DDR4 - I5 7500 - GTX 1050Ti 4GB - 128GB SSD - 500GB HDD
- ASUS ROG Zephyrus G15 (2022) Ryzen 7 6800HS / RTX 3060 / 40 GB RAM / 1 TB SSD / QHD 165 Hz
- Full HD Gamer PC / Intel i7 6700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Garancia
- ASROCK AM4 RYZEN 5 2400G GAMER OPTIMUM PC 16DDR4 512GB NVME SSD GTX 1060 3GB DDR5 600W-TÁP AC-WIFI!
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Sony Ps5 konzol slim
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jobb ha nem is nezem at oket, ennyi aranyos kolok egy helyen...