Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem tudom, hogy most ezzel a postal céloztál valamire, vagy csak úgy általánosságban beszéltél, de ha azt hiszed, hogy a téma késztet itt egyeseket hümmögésre, akár a szexel kapcsolatban, akár az itallal, akkor nagyon tévedsz. Az előbbinél az alpári, ordenáré, vulgáris stílus, az utóbbinál plusz még az igénytelenség a riasztó.
Csakhogy kedves aesir a fórumot nem csak a "felszabadult" lekek olvassák és talán az elvárható tőlünk, hogy a szókimondás ne legyen itt az általános stílus, ha már a való világban sem az. (Legalábbis egyelőre.)
u.i.: Egyébként a "laza pipa" már nem is jó?

-
aesir
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Valószínűleg őket zavarja valami gátlás. Abból tudok csak erre következtetni, hogy amíg a prűd nevelésem folytán magam is prűd voltam, addig engem is zavarba hozott sokszor. Már nem hoz zavarba, kiegyensúlyozott az életem, köszönhetem annak hogy teljesen felszabadultam a szexben. Persze lehet hogy tévedek

Valamint azt se felejtsük el, hogy ez egy nyilvános fórum és most az a trend, hogy a 18. születésnap előtt egy nappal már helyrehozhatatlan károkat okozhat az emberekben az, ha látnak egy aktust
Ehelyett inkább el kellene magyarázni a dolgokat rendesen, nem a "méhecskével" jönni, és beszélni velük a kérdésekről. Ez esetben talán fel is mernék tenni őket.
Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hálózatokról alaposan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Marvel Snap
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- TCL LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest