Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez nagyon kész ez a kép. Eleinte sehogyse tudtam megfordítani, aztán a szemem sarkából néztem, úgy megfordult, viszont akkor meg vissza nem tudtam fordítani...közben megnyitottam egy külön fülön is, és most ha váltogatom őket, akkor mindkettőt másik irányba látom forogni, de szándékosan nem tudom irányítani

-
BlacKSouL
addikt
Nem feltétlenül.
Ha akarom jobbra, ha akarom balra forog. Egyikhez a jobb, másikhoz a bal lábán áll. De legelsőre nekem is arra forgott, és erőltetni kell az ember agyát, hogy át tudja váltani a másikra.
Ok, és most nézzük meg a mi szemszögünkből: szép formás mellei vannak, kerek keménynek tűnő feneke, sportosan szép lába, szép "táncos" vádlija, és bájos azzal a lófarokkal. Nekem az ilyen ne forogjon itt összevissza mint aki megkergült, hanem üljön le szépen, és beszélgessünk...

Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Robogó, kismotor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Micro Four Thirds
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest