Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez nagyon kész ez a kép. Eleinte sehogyse tudtam megfordítani, aztán a szemem sarkából néztem, úgy megfordult, viszont akkor meg vissza nem tudtam fordítani...közben megnyitottam egy külön fülön is, és most ha váltogatom őket, akkor mindkettőt másik irányba látom forogni, de szándékosan nem tudom irányítani

-
BlacKSouL
addikt
Nem feltétlenül.
Ha akarom jobbra, ha akarom balra forog. Egyikhez a jobb, másikhoz a bal lábán áll. De legelsőre nekem is arra forgott, és erőltetni kell az ember agyát, hogy át tudja váltani a másikra.
Ok, és most nézzük meg a mi szemszögünkből: szép formás mellei vannak, kerek keménynek tűnő feneke, sportosan szép lába, szép "táncos" vádlija, és bájos azzal a lófarokkal. Nekem az ilyen ne forogjon itt összevissza mint aki megkergült, hanem üljön le szépen, és beszélgessünk...

Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs