Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
amikor még benzines autóm volt, párszor - ilyen empíriagyarapító lendületből - tankoltam v-powert
valóban kevesebbet fogyasztott - természetesen nem annyival, h a sima 95 és v-power közötti árrés megtérüljön -, megtáltosodni nem táltosodott meg (1.6os motor volt, csodákat nem vártam) -
BlacKSouL
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Kérdeztem legutóbb a kutast(marha megbízható forrás
) mikor normál 95-öt tettem bele, hogy mi a különbség, azt mondja csak annyi hogy másképp van adalékolva, van amelyik kocsinak az egyik fekszik jobban, van aminek a másik, ki kell próbálgatni, meg hogy ő szokta javasolni, de nem mondja hogy tuti. De az árkülönbségre már nem emlékszem. Azt mondta olyan is van, aki odaáll a bmw-vel, meg ilyen kocsikkal, és 95-öst kér bele, mert azzal is elmegy, és sokkal olcsóbb, mint a VPR100. Hmm, magyaros hozzáállás.Autóra telik, hozzávaló benzinre nem.
Nekem eddig a kagylós normál 95 jött be legjobban, azért kérdezem, hogy érdemes-e egyszer kipróbálni a VP-t, ha nem nagy a különbség, akkor talán igen. Egyszer mindenképp.
(Érdekes hogy nálam a sokak által leszólt JET is jobban muzsikált, mint a sima(nem carrera) OMV, a teszkósról nem is beszélve, az nekem érzetre mintha 85-ös lett volna.)
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) mikor normál 95-öt tettem bele, hogy mi a különbség, azt mondja csak annyi hogy másképp van adalékolva, van amelyik kocsinak az egyik fekszik jobban, van aminek a másik, ki kell próbálgatni, meg hogy ő szokta javasolni, de nem mondja hogy tuti. De az árkülönbségre már nem emlékszem. Azt mondta olyan is van, aki odaáll a bmw-vel, meg ilyen kocsikkal, és 95-öst kér bele, mert azzal is elmegy, és sokkal olcsóbb, mint a VPR100. Hmm, magyaros hozzáállás.Autóra telik, hozzávaló benzinre nem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)