- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Látom szövegértelmezési gondjaid vannak. Én nem a 9-eshez kértem spoilert, hanem a 8-hoz, és akkor illik a spoiler szót használni, ha az adott részt a tv még magyarországon nem adta le. Ezért használtam a spoiler szót, ha utána még tovább olvas valaki akkor azt is megtudja, hogy melyik sorozathoz, és ha nemszeretné megtudni, hogy mi fog történni az egyik részben, mert inkább tv-ben szeretné megnézni, akkor nemolvas tovább. Mivel rég láttam, és már töröltem ezért nemtudtam, hogy most mi van. Ezért kértem tájékoztatást.
(#32636) bobsys:
(#32638) Thrawn: photoshop gyanús
(#32640) ngabor2:
(#32642) Winner_hun: akkor be is ismerted, hogy csak hsz-t gyűjtöttél
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
fogadjunk, ha szóban kérdezett volna, akkor egy "mittudomén, haggyálbékén" típusú választ kapott volna tőled. de nagy nyilvánosság előtt égetni... az megy

varnyu: a ddr2-t bele lehet tenni a ddr1 slotba, csak előtte egy jó éles vésővel ki kell szedni belőle azt a műanyag vackot. hogy nem fog működni, az egy dolog, de a leírásod szerint ez nem is volt cél
erős ember a s939 proccantást is beletette a s754-be...
Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

erős ember a s939 proccantást is beletette a s754-be...