- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Sony bemutatta a WF-1000XM5 aktív zajszűrős fülhallgatót
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
djtoomi
üzenetére
Testnevelés nekem középiskolában nagy élmény volt. Tudniillik én réges régen röplabdáztam versenyszerűen (általános isk.ban, szóval még az özönvíz előtt
). Elkerültem középsuliba, ahol hát khm.. egy kisééé igénytelen volt a háló (kb fél méterrel volt alacsonyabb, mint kéne), így simán lehetett keményeket lőni szerválni.Tanár bácsi nagyon örült, amikor megtudta, hogy tudok röplabdázni, így, amikor a töbiek tanulták a nyitás-fogadás alapjait, én voltam, aki szervált, ő aki fogadott. Egyik olyan jól sikerült, hogy a hüvelykujj át hátracsavarta,és eltörte. (Mondjuk ez ott nem tudtam egyből, csak annyi volt, hogy mondta a többieknek, hogy innentől ti próbálkozzatok, és másnap megjelent könyékig gipszben, plusz 4 évig poéntéma volt az eset)
Lényeg a lényeg, más sportágakban pl futás, talajgyakorlat nem voltam igazán jó, konkrétan talajból 2 db 1est kaptam egy órán. Az elsőt azért, mert én azt mondtam, hogy az én alkatommal ezt nem csinálom és leültem, a 2.at azért, mert túl hangosan röhögtem a többieken. Év végén viszont csak annyi volt a megjegyzés az értékelésemhez, hogy bár romló teljesítménnyel, de még mindig 5ös

Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Micro Four Thirds
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- AI Workstation RTX 3090 24GB / 32-128GB RAM / I5 13400F / 1000W
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Elkerültem középsuliba, ahol hát khm.. egy kisééé igénytelen volt a háló (kb fél méterrel volt alacsonyabb, mint kéne), így simán lehetett keményeket lőni szerválni.
LOL Akkor mindenből van nem?