Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Most így, hogy majd szétszakad az agyam... hát lehet nekem is azt kéne csinálni mint nektek majd annyi év múlva.
Hosszan ébren tartó, nem kicsináló, tanuláshoz ideális koktélreceptet igazán dobhatnál...
LAssan kezdem ugyanis kirakni a megtelt, túlcsordul, nem fér több bele táblát , pedig még kéne belegyömöszölni pár adatot
Sőt lehet lassna már csak igen -nem szintre lesz elég a kapacitásom.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
Üzleti előfizetők hirdetései
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LAssan kezdem ugyanis kirakni a megtelt, túlcsordul, nem fér több bele táblát , pedig még kéne belegyömöszölni pár adatot
Bár annak idején én keverttel meg almabor-diana koktéllal mérgeztem magam, mostmeg már csak a vodka jó! 
A tévében meg nem meccs megy majd, hanem női műsorok. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)