Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Veszprém, Győr, Pécs, Szombathely, Esztergom azok, akikről tudom, hogy rendszeresen szerveznek összejöveteleket, tartják a kapcsolatot IRL is. Zalaiakkal is össze szoktunk jönni néha, emellett fehérváriakról is hallani alkalomadtán. Az adok-vesze beszélgetek topikok is azért fent vannak. Szerintem csak kívül esik az érdeklődési körödön, és ezért nem tűnnek fel ezek a témák.
Kolombusz: Gondolom nem árulok el angy titkot, ha azt mondom, hogy léteznek a számítógépes DVD lejátszására képes optikai meghajtókhoz is firmware-ek, amik figyelmen kívül hagyják a régiókódot.
Engem személy szerint nem érint a dolog, mert csak Angliából veszek néha DVD-filmeket, de engem is zavar, hogy ha US-ből szeretnék rendelni egy EU-ban gyakoratilag nem is kapható kiadványt, akkor szívhatoka régiókóddal. Monty Python's Flying Circus pl US-ben évek óta kapható DVD-n, EU-ban csak tavaly adták ki, ha jól emlékszem. Külön vicces, hogy angol ismerőseim is US-ből voltak kénytelenek megrendelni. Na, ez az igazán siralmas...
p
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Engem személy szerint nem érint a dolog, mert csak Angliából veszek néha DVD-filmeket, de engem is zavar, hogy ha US-ből szeretnék rendelni egy EU-ban gyakoratilag nem is kapható kiadványt, akkor szívhatoka régiókóddal. Monty Python's Flying Circus pl US-ben évek óta kapható DVD-n, EU-ban csak tavaly adták ki, ha jól emlékszem. Külön vicces, hogy angol ismerőseim is US-ből voltak kénytelenek megrendelni. Na, ez az igazán siralmas...