- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor profi iPhone másolásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Veszprém, Győr, Pécs, Szombathely, Esztergom azok, akikről tudom, hogy rendszeresen szerveznek összejöveteleket, tartják a kapcsolatot IRL is. Zalaiakkal is össze szoktunk jönni néha, emellett fehérváriakról is hallani alkalomadtán. Az adok-vesze beszélgetek topikok is azért fent vannak. Szerintem csak kívül esik az érdeklődési körödön, és ezért nem tűnnek fel ezek a témák.
Kolombusz: Gondolom nem árulok el angy titkot, ha azt mondom, hogy léteznek a számítógépes DVD lejátszására képes optikai meghajtókhoz is firmware-ek, amik figyelmen kívül hagyják a régiókódot.
Engem személy szerint nem érint a dolog, mert csak Angliából veszek néha DVD-filmeket, de engem is zavar, hogy ha US-ből szeretnék rendelni egy EU-ban gyakoratilag nem is kapható kiadványt, akkor szívhatoka régiókóddal. Monty Python's Flying Circus pl US-ben évek óta kapható DVD-n, EU-ban csak tavaly adták ki, ha jól emlékszem. Külön vicces, hogy angol ismerőseim is US-ből voltak kénytelenek megrendelni. Na, ez az igazán siralmas...
p
Aktív témák
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Engem személy szerint nem érint a dolog, mert csak Angliából veszek néha DVD-filmeket, de engem is zavar, hogy ha US-ből szeretnék rendelni egy EU-ban gyakoratilag nem is kapható kiadványt, akkor szívhatoka régiókóddal. Monty Python's Flying Circus pl US-ben évek óta kapható DVD-n, EU-ban csak tavaly adták ki, ha jól emlékszem. Külön vicces, hogy angol ismerőseim is US-ből voltak kénytelenek megrendelni. Na, ez az igazán siralmas...