- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nezd, epp ezert nem vennek 3-4 evesnel oregebb autot - legyenl az "egyesk" altal hon ahitott nemet csoda - dolgol elfaradnak, elernek idovel, nincs mar nekem erre energiam, hogy allandoan karbantartsam oket.
Egyebkent amikor eldurrant a cucc, kb 2 kilometert mentem vele, majd megalltam a liquor store elott varakozni kb 2 percre jaro motorral. Shit happens
-
CactuS
Arcképgyáros
Mint a Jay és Néma Bobban,mikor Jay vezeti az autót, a motor üvehangon visít, mire a nő megkérdezi,hogy
- Hányadik fokozat?
- Fokozat?...REDeath@ Engem 2x kaszáltak el Pannon közép írásbelin, mind2x 55% felett voltam 60%tól sikeres. Szóbelim elsőre gond nélkül megvolt. Ráadásul pannonnál ugye a nyelvtan az kevés a sok fordítás+levélírás van, szóval igazából kezdem magam úgy érezni,mint anno akik a Rigóban irták....
szek: [link]
Tiv83us@ Neked akkor jó éjszakát, meg szép álmokat, továbbá sok sikert a holnapi naphoz

-
tiv83us
veterán
Nem, valami gaz volt a radiatorral, az osszes fagyallo kiomlott, hatalmas fust kisereteben. Oreg mar a gep, de megcsinaljak.
Nem lettem volna ott a bulin, csajbuli en itthon netezek, sorozok es lassan vizszintesbe is helyezem magam, hogy holnap sikeruljon felkelni!Joejt Nektek!
Aktív témák
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest