- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Ha az effektíve belvárosban laknék én sem tartanék autót. Vagy max valami lerobbant szuzukit, amit nem félt az ember, hogy meghúzkodják, vagy hogy esetleg valaki feltörné. Nem is beszélve a BP-i lakhelyhez kapcsolódó bizosítási díjakról. Itt vidéken ellenben kicsit azért más a helyzet. A tömegközlekedés errefelé csak szótári cikkely, az autónak meg van hely hálisten.
Ja, múltkor amikor nálad voltam megkaptam a csomagomat egyébként, úgyhogy 1650-ért parkoltam.
Annyira hozzá vagyok szokva a vidéki idillhez, hogy eszembe se jutott, hogy ott fizetni is kell, főleg hogy nem volt szem előtt sehol automata. 
p
Aktív témák
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyira hozzá vagyok szokva a vidéki idillhez, hogy eszembe se jutott, hogy ott fizetni is kell, főleg hogy nem volt szem előtt sehol automata.