Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A 850-es egy olyan gép, amiért odadnám a bal herémet is - csak senki nem akar így cserélni velem

A megjelenése valami fergeteges, hosszú, lapos orr, a motorháztető alatt a 12 hengeres V motor, ami úgy duruzsol, hogy az embernek a szőr feláll a hátán tőle... Csodálatos

Aki szert tesz rá, az nem fog vele gumit füstöltetni, az hétszentség... Nem a hülyegyerekek játékszere, mind-mind egy-egy műalkotás - ha nő lenne, akkor az abszolut topmodell lenne - legalábbis nálam...

Szeptemberben Sopronban alig tudtam elszakadni a 850-esektől, körbe lettek fényképezve párszor

Ja, van feketeleves is, állítólag horror a fenntartása, iszonyat költségek vannak és nem is nagyon értenek hozzá, mert ritka jószág
-
válasz
venember83
üzenetére
Miért kérded, hogy hallottam-e a gt-kről? Az opel gt az szép is...
A vectra (első lámpát leszámítva) szerintem szép. Főleg élőben. Főleg, hogy öreguras családi autónak néz ki... A g astra meg kifejezetten jól néz ki elölről szerintem. És nem is 180-at megy.A vectra gts egy nagy teljesítményű túrakocsi. De még így is van 800-1000 kiló előnye a vele egyméretű bmw-kkel szemben.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
de nem is sportosnak szánt autó...
viszont a C2, az eléggé szép... Mármint Vectra C2...
Nem egy ALFA, de igen guszta...
Aktív témák
- Napelem
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Képregény topik
- Kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest