- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A 850-es egy olyan gép, amiért odadnám a bal herémet is - csak senki nem akar így cserélni velem

A megjelenése valami fergeteges, hosszú, lapos orr, a motorháztető alatt a 12 hengeres V motor, ami úgy duruzsol, hogy az embernek a szőr feláll a hátán tőle... Csodálatos

Aki szert tesz rá, az nem fog vele gumit füstöltetni, az hétszentség... Nem a hülyegyerekek játékszere, mind-mind egy-egy műalkotás - ha nő lenne, akkor az abszolut topmodell lenne - legalábbis nálam...

Szeptemberben Sopronban alig tudtam elszakadni a 850-esektől, körbe lettek fényképezve párszor

Ja, van feketeleves is, állítólag horror a fenntartása, iszonyat költségek vannak és nem is nagyon értenek hozzá, mert ritka jószág
-
bambano
titán
válasz
venember83
üzenetére
Miért kérded, hogy hallottam-e a gt-kről? Az opel gt az szép is...
A vectra (első lámpát leszámítva) szerintem szép. Főleg élőben. Főleg, hogy öreguras családi autónak néz ki... A g astra meg kifejezetten jól néz ki elölről szerintem. És nem is 180-at megy.A vectra gts egy nagy teljesítményű túrakocsi. De még így is van 800-1000 kiló előnye a vele egyméretű bmw-kkel szemben.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
de nem is sportosnak szánt autó...
viszont a C2, az eléggé szép... Mármint Vectra C2...
Nem egy ALFA, de igen guszta...
Aktív témák
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung S21+
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest