Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
csapos2
üzenetére
na de mire ekkora lesz a fenyő, az se 10 perc, de nem is 10 nap...
én azt mondom, nem lenne szabad, de csak én vagyok a jelekből ítélve valami kis elcseszett környezettudattal megátkozva...
A karajcsont meg egyébként sem a fenyőröl (nem, nem a Miki!) kéne szóljon. Nem is a szeretetről, meg a vásárlásról, de ez már más kérdés...
@Vaskezű: igazad van. ASsszem. csak nem tudom bizonyítani.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
A fissen vágott fenyőnek erre felénk több illata van, mint amit hetekig szikkasztottak a szmogban, és szítta be a füstöt. De ez nagyváros
A nem friss az büdös, és hullik is...a disznót se szabad leölni, amit azért hizlalunk, hogy megegyük? vagy a kamillát, kakukkfüvet, paprikát, stb-t sem, mert csak? Morális fogós kérdések. Szabad-e valamit létrehoznom majd elpusztítanom azzal a céllal, hogy azért hoztam létre, hogy majd elpusztítsam, és ezzel csökevényes emberi agyam minden szeszélyes igényét kielégítsem?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs