Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Krk-en láttam élőben is életem legjobb buszát. Hülyén hangzik, de mikor kijött az új Starliner akkor világossá vált hogy létezik buszozás az Ikarus, Karosa, ill Rába-Daf-Man világon túl is. Gondoltam is, hogy azért egy ilyen járgány már élőben eléggé rendben van. De nem hittem hogy összefutok vele. Olvastam már róla ódákat, meg láttam képeket, de élőben még ütősebb. Ott állt a szállónk előtt, mikor mentünk vacsorázni, akkor körberajongtam, a sofőr meg ott mosolygott rajtam. Aztán visszafelé jövet megkérdeztem felnézhetnék-e, és megengedte. Tényleg, a buszok Lexus-a.
Tudom, hülye vagyok, de akkoris tetszett.
Aktív témák
Aktív témák
- Nyomtató topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mozilla Thunderbird
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest