Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
én imádom a barátaimat, általában az életet, szüleimet (bár most kétségeim vannak), igaz sokszor úgy érzem hogy minden roszabb mint amilyennek tűnik... de megmondom őszintén én az ünnepeket nagyon szoktam várni, és az rohadtul kiveri a biztosítékot, amerikor happyakármiday, ittvan az új hátvakaród, örülök is neki mint állat, DE FELTÉTLENÜL EL KELL BASZNIUK vmi BAROMSÁGGAL. utsó 3 legrosszabb napom: előző névnap, karácsony, és születésnap. és ilyenkor, amikor csak azért is a szülőkkel töltöm azt a napot, hogy örüljenek, és ők arra használják ezt hogy jól összevesszünk, hát hajrá, mindig eldöntöm inkább elmegyek egy szórakozóhelyre köv alkalommal és olyat csinálok amit megbánok.... eddig szerencsére átgondoltam még1× mielőtt megtettem volna, csak...
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest