Hirdetés

Aktív témák

• CactuS
    Arcképgyáros

Tehát ha nekem adtak tavaly 14 hónap adójóvárást (hülyék voltak és elszámolták 1.5 hónap melóra 3hónapnyit, majd 10.5 hónap melóra 11 hónapnyit számoltak, akkor nekem nincs vele semmi további tennivalóm. oké.

---------------------------------------
    Király, eddig azt hittem hogy jól dolgozom, de kezdem azt érezni, hogy ... Máár megint felsültem, és kevés vagyok.
    Node akkor mi a fészkes fenét csináljak? Ez legalább tetszett/tetszik.
    Qrvaélet.

cactus szégyen gyalázat... az t ilyenekből lesznek a mérnökök, mi? ;]

Igen, vicces ő is ezt mondta, hogy a mai diákok már alig akarnak tanulni, és nem veszik komolyan a vizsgákat. (Jah, anno linuxal mit össze szenvedtem az elején, de szerintem az megérte) A végén mivel már csak ketten voltunk kicsit elbeszélgettünk, aztán mondta, hogy mondjak egy jó indokot, hogy miért kell nekem ez a kettes. A válasz:

Többet nem indul ez a tantárgy, csak BSCs, az se keresztféléven, szal simán kapnék az arcomba +1 évet... Így megkegyelmezett :) Igazából - legalábbis terveim szerint - az életben nem fogok irányítástechnikával foglalkozni ( mint irtam max az asszonyt irányítom, bár az se mindig sikerül :D)

Bon3ss: Köszi, bár nem olyan édes a győzelem, mivel - tény - , hogy nem érdemeltem meg :S

No megyek lesz lángos itthon :D

Aktív témák