Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Szép estét...
Ülök a buszon ma, zenét hallgatok, az ülésem háta, mint szitne minden volán buszon el van törve, és simán hátracsuklik, ha kicsit erősebben próbálok beledőlni. Mind1, utazom, jóez kész... Pont pihentetem a szemem a másik oldalon (mellettem) ülő bájos nő formás combjain ( ha esetleg olvasod, akkor grat a virgácsaidhoz
), ekkor felszáll 2 ember... Nem akarom részletezni, lényeg az, hogy felismerhetőek a buszmegállóban hagyott 10 centis szotyi halomról, a makkos cipő plusz neon lila melegitőről... Mit ad isten pont a mögöttem, és a másik oldalon átlósan mögöttem lévő széket nézik ki, hogy leüljenek. (A szagot, ami ápol és eltakar meg sem említem) Oké, nem vagyok én semmi jónak az elrontója... Szóval hol is tartottam? Ülök, zenét hallgatok, legeltetem a szemem ( oh, azok a combok
).. Aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy ilyen 10 centiket esik hátra a támlám, mert az a khm.. szegény hátrányos helyzető ember ordítva magyarázott, csak közben elfelejtette elengedni a támlám kapaszkodóját... Pár perc után meguntam és hátrafordultam, hogy elnézést, tudom bunkó vagyok, meg az én k.va anyámat, de nem lehetne, hogy elengedje a támlát, mert idegesit, és kellemetlen... Erre a másik, (amelyikhez nem is szóltam) nekiáll ugatni, hogy Há figyejjé má, te mit képzelsz ki vagy te? ( vagy valami ilyesmi, hogy őszinte legyek nem értettem tisztán a tájszólását) Ekkor felálltam a székből, és azt hiszem tudatosult benne, hogy kb jó 30 centi és legalább annyi kiló előnyöm is van vele szemben, mert egyből kicsit elhalkult a hangja... Majd elmagyaráztam, még 1x, hogy mit szeretnék, se többet, se kevesebbet... Persze az örömöm kb 15 percig tartott, utánna elfeledkezett magáról, és folytatta, de hát tudom én vagyok a rasszista bunkó, hogy nem hagyom szegényt kibontakozni...Amúgy megvan az rányítástechnikám
Bár szenvedtem, és a végén már azt firtattuk, hogy miért is kéne kettest adnia, az elégtelen tudásomat leszámítva 
Bázz, azt hittem Voda kolleginának nyitottak egy saját topikot

Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i3 10105F processzor
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ekkor felszáll 2 ember... Nem akarom részletezni, lényeg az, hogy felismerhetőek a buszmegállóban hagyott 10 centis szotyi halomról, a makkos cipő plusz neon lila melegitőről... Mit ad isten pont a mögöttem, és a másik oldalon átlósan mögöttem lévő széket nézik ki, hogy leüljenek. (A szagot, ami ápol és eltakar meg sem említem) Oké, nem vagyok én semmi jónak az elrontója... Szóval hol is tartottam? Ülök, zenét hallgatok, legeltetem a szemem ( oh, azok a combok
).. Aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy ilyen 10 centiket esik hátra a támlám, mert az a khm.. szegény hátrányos helyzető ember ordítva magyarázott, csak közben elfelejtette elengedni a támlám kapaszkodóját... Pár perc után meguntam és hátrafordultam, hogy elnézést, tudom bunkó vagyok, meg az én k.va anyámat, de nem lehetne, hogy elengedje a támlát, mert idegesit, és kellemetlen... Erre a másik, (amelyikhez nem is szóltam) nekiáll ugatni, hogy Há figyejjé má, te mit képzelsz ki vagy te? ( vagy valami ilyesmi, hogy őszinte legyek nem értettem tisztán a tájszólását) Ekkor felálltam a székből, és azt hiszem tudatosult benne, hogy kb jó 30 centi és legalább annyi kiló előnyöm is van vele szemben, mert egyből kicsit elhalkult a hangja... Majd elmagyaráztam, még 1x, hogy mit szeretnék, se többet, se kevesebbet... Persze az örömöm kb 15 percig tartott, utánna elfeledkezett magáról, és folytatta, de hát tudom én vagyok a rasszista bunkó, hogy nem hagyom szegényt kibontakozni...
Bár szenvedtem, és a végén már azt firtattuk, hogy miért is kéne kettest adnia, az elégtelen tudásomat leszámítva