Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ha eszek este, reggel nagy a hasam, erre ráreggelizek, aztán ebéd stb, este későn megint eszek, másnap reggel megint nagy a hasam...olyan gyorsan nem birom emészteni és egyre nő. Ha nem eszek este, akkor reggel annyira nem nagy, mondhatni lapos felé tart, fel birja dolgozni a 3 órakor beledobált ebédet...
Persze van, aki annyit ehet, amennyit akar, mégis vékony, de az nem én vagyok. Meg persze van, aki sportol, de az megint nem én vagyok, így marad az, hogy nem zabálok már este és reggel se eszek felkeléskor, hanem amikor megéhezek, ami rendszeresen kb 10-10:30-kor következik be.Szerk: Amikor felkerültem egyetemre, rendszersen este ettem, akkor volt időm és háromnegyed év alatt 10kilót szedtem fel, holott előtte sose volt súlyproblémám. Azóta se birom leadni, de úgy tudom legalább tartani a szintet, hogy nem eszek este. Nekem valahogy nem tesz jót, szélesít nagyon.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Napelem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest