- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bazzeg, dugipipa, legalábbis ezt olvastam, de a dugip...a sem kerülte el a perverz állat gondolatom, és közben tildyre gondoltam, akkor más eldugnivalót vízionáltam, bár inkább nem kéne eldugni..
BOcs tildy imádlak!na, mielőtt belémkötne valaki, eszméletlen hogy mi van, soha, de soha ne öregedjetek meg pláne nem magányosan, és ha mégis, akkor ne igyatok egyedül otthon magatoknak vásárolt dugipiát, és főleg nem olyat, ami nem igazán emberes pia, és ha már öregek vagytok, legalább ne álljatok be egy üveg mogyorólikőr+3 üveg sör+2 fél HP, sajtá, +egy nemtommilyen barna rum kombójától, mert az egyedül nem nagyon jó,
és ha mégis, az alkalom legyen, mert másképp sincs értelme. EGy biztos, hogy ha méegérem, félóra múlva még bekukkantok, és talán némi magyarázat is szorul emellé a mértéktelen semmi mellé. Nah, jóétvágyat mindenkinek aki ilyenkor téliszalámit tol tejszines tormával és kiflivel az arcába rajtam kívül
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BOcs tildy imádlak!