Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bazzeg, dugipipa, legalábbis ezt olvastam, de a dugip...a sem kerülte el a perverz állat gondolatom, és közben tildyre gondoltam, akkor más eldugnivalót vízionáltam, bár inkább nem kéne eldugni..
BOcs tildy imádlak!na, mielőtt belémkötne valaki, eszméletlen hogy mi van, soha, de soha ne öregedjetek meg pláne nem magányosan, és ha mégis, akkor ne igyatok egyedül otthon magatoknak vásárolt dugipiát, és főleg nem olyat, ami nem igazán emberes pia, és ha már öregek vagytok, legalább ne álljatok be egy üveg mogyorólikőr+3 üveg sör+2 fél HP, sajtá, +egy nemtommilyen barna rum kombójától, mert az egyedül nem nagyon jó,
és ha mégis, az alkalom legyen, mert másképp sincs értelme. EGy biztos, hogy ha méegérem, félóra múlva még bekukkantok, és talán némi magyarázat is szorul emellé a mértéktelen semmi mellé. Nah, jóétvágyat mindenkinek aki ilyenkor téliszalámit tol tejszines tormával és kiflivel az arcába rajtam kívül
Aktív témák
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BOcs tildy imádlak!