Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bazzeg, dugipipa, legalábbis ezt olvastam, de a dugip...a sem kerülte el a perverz állat gondolatom, és közben tildyre gondoltam, akkor más eldugnivalót vízionáltam, bár inkább nem kéne eldugni..
BOcs tildy imádlak!na, mielőtt belémkötne valaki, eszméletlen hogy mi van, soha, de soha ne öregedjetek meg pláne nem magányosan, és ha mégis, akkor ne igyatok egyedül otthon magatoknak vásárolt dugipiát, és főleg nem olyat, ami nem igazán emberes pia, és ha már öregek vagytok, legalább ne álljatok be egy üveg mogyorólikőr+3 üveg sör+2 fél HP, sajtá, +egy nemtommilyen barna rum kombójától, mert az egyedül nem nagyon jó,
és ha mégis, az alkalom legyen, mert másképp sincs értelme. EGy biztos, hogy ha méegérem, félóra múlva még bekukkantok, és talán némi magyarázat is szorul emellé a mértéktelen semmi mellé. Nah, jóétvágyat mindenkinek aki ilyenkor téliszalámit tol tejszines tormával és kiflivel az arcába rajtam kívül
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BOYA BY-V2 2.4 GHz-es, ultrakompakt, duál vezeték nélküli mikrofon szett
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BOcs tildy imádlak!