- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Háát, faszomtudja, nekem ez picit megfeküdte a gyomrom. És tényleg, feltolul a számra a kérdés: miért kell az amerikaiknak mindent, mindenkit szétlőni, elpusztítani, lerombolni, erőt demonstrálni, fitogtatni, élvezetből gyújtogatni, robbantgatni, sorolhatnám. Egy-egy ilyen felvételen néhány ország összes lőszerkészletének megfelelő mennyiségű lőszert lövöldöznek el, csak hogy úri hóbortjukat kielégítsék. Ezen most kurvára felbasztam az agyam. tele vannak a videómegosztók ilyen amerikai vagyok fegyvert a kezembe, szétlövök mindent, mert nekünk telik hadseregre, fegyverekre, lőszerre, másnak meg nem videókkal, a híradók meg ugyanennek a következményeivel.
De ha már ott van ez a szőrös izé, amit ha jól tudom egy időben nem lehetett kapni, most meg úgy látszik mindenki seggtörlő helyett veszi és pusztítja, nem lehetne hogy mondjuk esetleg azt a pénzt amit elgyújtogatnak, ellövöldöznek, azt esetleg hasznosabb dologra fordítsák? Vannak a világban helyek ahol nem az a legfőbb gond hogy nem akar felrobbanni egy játékfigura. De az túl messze van amerikától. Odáig valahogy nem mindig akaródzik ellátni.
Kibaszottul felbasztam most magam. És kurvára lehet vitatkozni ezen, leszarom. Fognám az összes ilyen videót készítő faszt, és bebasznám őket Afrikába, hogy ott legyen nagyon nagy a pofájuk. Mindenhol vannak köcsögök, de vannak ahol túlságosan sokan.
Kurvaéletbe hogy muszáj felbaszni estére az agyamat.
Megyek aludni, ki is kapcsolom ezt a szart is a picsába, lehet moderálni, meg
Tessék
Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Plazma TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest