Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ma délelőtt 9:40-kor a medencénél henyerészve kaptam egy hívást a mobilszolgáltatómtól, mivel hamarosan lejár a jelenleg érvényben lévő 2 éves szerződésem. Kicsit meglepő volt, mert összes eddigi kapcsolatom velük havi 2 SMS, és 2 e-mail volt a számlainformációmmal kapcsolatban. Számlát soha nem fizettem be (automatikusan levonják), üzletbe soha nem mentem be a két év alatt.
A két éves hosszabbításért cserébe felajánlottak egy új telefont ingyen (17 készülékből választhatok), ezt akár még ma kiszállították volna, vagy ha drágább készüléket szeretnék, akkor $200-t jóváírnak a számlámra. Illetve választhattam 2000 bónousz perc vagy egy ingyen hónap között is.
A közel két év alatt egyetlen megszakadt hívásom sem volt, mindenhol és mindenkor tudok telefonálni gond nélkül (EV-DO rulz!). Meg sem fordult a fejemben, hogy szolgáltatót váltsak, de azért kedves az igyekezetük.
Aktív témák
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest