- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Azt hiszem kellőképpen elfáradhatott minddkét szemed, amit forgatsz erősen zöldülő arccal, úgyhogy megpróbálok válaszolni, hogy ne szenvedj maradandó károsodást

Ez egy funkcióblokk-diagram ábra. Ugyanez kapcsolási rajzként úgy nézne ki, hogy az Y és Z spagócákon lévő gubók helyére be lenne rajzolva rendesen az inverter, ami egy négyzetes "dobozka, benne egy 1-sel, megy hozzá az egyik oldalra egy spagóca ( bemenet balról ) és a másik oldalon egy kicsi gubó után ( mint most az ábrán ) menne tovább az ÉS kapuhoz és a három bemenetű VAGY kapuhoz

Remélem vizuális típus vagy, mert a paintet még alapszinten sem tudom kezelni, nemhogy akár Photoshopra gondoljak rajzolásilag
( Értsd: akkor sem fogom lerajzolni, ha térden állva könyörögsz, mert Degecről jöttem
)
Aktív témák
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( Értsd: akkor sem fogom lerajzolni, ha térden állva könyörögsz, mert Degecről jöttem
)