- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
A nagy szív csak egy plusz, de kevés a ''sikerhez''. Kell, hogy külsőleg is olyan legyen az ember párja, amely hosszabb időn keresztül is bejön neki.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te vagy tbs nem néznétek ki jól, egyáltalán nem ezt. Hanem csak annyit, hogy szeretem, ha a párom közel áll ahhoz a képhez, ami az ''ideálom'' (magasabb nálam, és olyan arca és sötétbarna v. fekete haja van, amilyen nekem tetszik <- mondjuk ehhez én is hozzájárulok, mert én vágom neki
). A kedvesem szerencsére ilyen

-------------------------------------------------
Jánoska , hozzád kissámli kéne
Na nem nekem ....
Hová tűntek a régi szép szál nyakigláb legények
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na nem nekem ....