Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Azért a végére csak visszatértél ahhoz, amiről beszéltem
, de nem baj. Viszont a világ nagyon nagy részén még sokkal alapvetőbb problémákkal küzdenek, és ez sok ország nemtörődöm, rövidtávú döntéseinek eredménye, egyebek között azé is, ahol élsz. Nagy hatalom, nagy felelősség, ugye. Nem csak háztájon belül.
Egyébként valahogy úgy érzem, minden rövidtávú, amit csinálunk, és végső soron mi magunk is azok leszünk/vagyunk. Például a lakások teleklímázása, ami csak az utcára ontja tovább a meleget. Csak tologatjuk a szart egyik térfélről a másikra.
-
Niquis
aktív tag
Te jól csinálod, és szerintem itt mindenki el is ismeri a környezettudatosságodat, az életviteledet és még sok mindenedet, mert megismertek. Én viszont azt nem értem, miért akarsz ilyen erősen térítőmunkát folytatni azért az országért, és a lakóiért, akik közül kíváncsi volnék, mekkora arányban követik a példádat. És hogy miért akarod mindenáron az ígéret földjeként beállítani, mikor ezzel a legtöbbünkből csak makacs ellenállást váltasz ki. Mert azért azzal mindenki tisztában van, hogy a kép nem csak ennyiből áll.
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Napelem
- Opel topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen széket vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.18
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de nem baj. Viszont a világ nagyon nagy részén még sokkal alapvetőbb problémákkal küzdenek, és ez sok ország nemtörődöm, rövidtávú döntéseinek eredménye, egyebek között azé is, ahol élsz. Nagy hatalom, nagy felelősség, ugye. Nem csak háztájon belül.