Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
igen, több fa kell, mint szén. csak míg egy nyárfa ''tüzelhetővé érjen'', kell, vagy 5 év. amíg szén lenne belőle... egy kicsivel több. a fát egy fokkal egyszerűbb kitermelni, mint a szenet. a fahamu nem annyira radioaktív és nyennyező, mint a kőszén salakja. ráadásul legjobb tudomásom szerint ezt a hamut ki is lehet szórni az erdőbe, ezzel az ásványianyag-körforgást is fenntartva, kevésbé zsigereli ki a talajt (''természetesen'' kizsigereli, de egy részét visszaadja, ami a hamuban marad). ekkora energiaigényre viszont nem megoldás a fatüzelésű erőmű. talán majd valamikor a fúziós erőmű az lesz, de addig még aludni kell párat.
-
neduddki
nagyúr
HI!
ALtom raeresztel:- )
''de szerintem X energia előállításához valamivel több fát kell tüzelni, mint szenet.'' ez termeszets, de a cel az hogy ne noveljuk a co2 emissziot /persze bele lehet koti ebbe is / /mod: mar nem eltem hijjab, ha legalabb Te hajlando volta belegondolni ebbe es megdontolni, kosozom:- )))/
Masikhoz: kecegtelnteny hogy irtozato spiz van benne, de ha nem lenne akkr a kutyat enm erdekelne:- ( es errol szol a kornyezetgazdassgtan, de vegul is nem tok mind1 ha vegul lakhatbba teszuk korneyzetunket? radsaul hiszed nem hiszd benn nalunk a tszcse-ben HISZNEK ebben az emberek!!! es ez nagy dolog:- ) /en is aze keveredtem oda valamikro az zonvicc elostt:- )))/
udv
neduddki
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest