- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Naszóval: Normális az, hogy két 15 éves csaj kettesben elmegy bulizni, és ők azok egyedül akik kaphatók egy kis táncolgatásra? Még ha igen is a válasz, az sem magyarázza, hogy nem csak táncolgatásra kaphatók. De az a táncolgatás is olyan, hogy a táncot a szextől már csak az különböztette meg, hogy köztünk volt egy vékony vászonnadrág, meg egy szoknya, és függőlegesen tettük amit. Szóval okés, hogy ez jó volt, de ez így normális? És akik más korban közelebb állók voltak még ott, azokkal meg semmit nem tudtunk kezdeni? És hogy a két csütörtöki lánnyal meg, habár egyértelműen le volt vajazva a találka, és le voltak osztva a lapok, mégsem jött ki a szitu, pedig amint a szombati este mutatja, nem velünk volt a baj, a lelkesedés megvolt. Szóval normális az, hogy két 15 éves kiscsaj úgy tolja a seggét, meg mindent hogy majdnem én éreztem kellemetlenül magam? És hogy az jutott eszembe, hogy engem ezért meg is büntethetnének, pontosabban azért amit közben gondoltam. (mod: folyamatosan azon agyaltam, hogy bármelyik pillanatban feláll valamelyikük anyja az egyik székről, és leken egy sallert
)
Na már látom a válaszokat: a fiatalabbak még komolytalanabbak, ennyire pont jók, de a komolyabb dolgokat csak az idősebbektől lehet csak elvárni. Meg hogy ma ez már teljesen természetes, meg hogy a spontán dolgok jobban szoktak sikerülni. És hogy ... [nos?]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Pont azt látom, hogy a túlzott úriemberség miatt nem jutunk már egy ideje semmire.
A másik kettővel nem voltunk ennyire úriemberek, pontosabban az elején nem, többre is mentünk. Aztán őket is hazakísértük, de csak mert valóban úriemberek vagyunk,
meg mert poén volt, meg mert szakadt az eső, és esőben sétálni és elázni jó.
Nah, mindjárt írom.(Csak közben pvc-zek is a konyhában
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12600HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
meg mert poén volt, meg mert szakadt az eső, és esőben sétálni és elázni jó.
)