Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Naszóval: Normális az, hogy két 15 éves csaj kettesben elmegy bulizni, és ők azok egyedül akik kaphatók egy kis táncolgatásra? Még ha igen is a válasz, az sem magyarázza, hogy nem csak táncolgatásra kaphatók. De az a táncolgatás is olyan, hogy a táncot a szextől már csak az különböztette meg, hogy köztünk volt egy vékony vászonnadrág, meg egy szoknya, és függőlegesen tettük amit. Szóval okés, hogy ez jó volt, de ez így normális? És akik más korban közelebb állók voltak még ott, azokkal meg semmit nem tudtunk kezdeni? És hogy a két csütörtöki lánnyal meg, habár egyértelműen le volt vajazva a találka, és le voltak osztva a lapok, mégsem jött ki a szitu, pedig amint a szombati este mutatja, nem velünk volt a baj, a lelkesedés megvolt. Szóval normális az, hogy két 15 éves kiscsaj úgy tolja a seggét, meg mindent hogy majdnem én éreztem kellemetlenül magam? És hogy az jutott eszembe, hogy engem ezért meg is büntethetnének, pontosabban azért amit közben gondoltam. (mod: folyamatosan azon agyaltam, hogy bármelyik pillanatban feláll valamelyikük anyja az egyik székről, és leken egy sallert
)
Na már látom a válaszokat: a fiatalabbak még komolytalanabbak, ennyire pont jók, de a komolyabb dolgokat csak az idősebbektől lehet csak elvárni. Meg hogy ma ez már teljesen természetes, meg hogy a spontán dolgok jobban szoktak sikerülni. És hogy ... [nos?]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Pont azt látom, hogy a túlzott úriemberség miatt nem jutunk már egy ideje semmire.
A másik kettővel nem voltunk ennyire úriemberek, pontosabban az elején nem, többre is mentünk. Aztán őket is hazakísértük, de csak mert valóban úriemberek vagyunk,
meg mert poén volt, meg mert szakadt az eső, és esőben sétálni és elázni jó.
Nah, mindjárt írom.(Csak közben pvc-zek is a konyhában
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kávépörkölés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
meg mert poén volt, meg mert szakadt az eső, és esőben sétálni és elázni jó.
)