Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
Integra
titán
félreértesz asszem
engem nem az idegesít fel, hogy ennyit tud, jól néz ki, jól szopik, valahogy még el is csacsog, mert ahogy beszélt, én letegadnám, hogy a nőm az biztos...
szóval az bassza fel az agyam, hogy úgy csinál, mintha... hogy mások gürcölnek egy életen át és fele ennyit sem tudnak összeszedni és akkor mosolyog és büszkén mutatja, hogy milyen van, amiért semmit sem rakott le az asztalra. ha odatenné, hogy igen, azt szeretném leszögezni, hogy a barátom besegített anyagilag, már mást mondanék... de így csak gusztustalan az egész, és nem irígy vagyok, tök jó hogy ilyen szép lakása van, hanem ez az istenverte emberi butaság, ez az egész paraszttanyamagyarhájszoszájiti, ezek az igazi prolifertő basszameg...
amennyiben tévednék a helyzettel, úgy elnézést kérek a leányzótól, csak nem hinném, hogy tévednék..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Deepcool Mystique 360 AIO hűtő
- Endorfy eszközök
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest