Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Töményeeeeeeet???? Őőőő ittam. De hogy, mit, a franc se semlészekik rá. Ajjaja, Jedzlüdikc. A fracn ba, már megint nem tudok írni. Azértg az eeljén jacította. de mosmár nem sikerüll,. Meg írni se. Már megint kedződick neduddkí írásának lebukásta vagy mi a franc. Most Kaphemos löüki a szüveget itt mellettem.
Atz a baj, hogy ilyenkor nem megy a vakírás vagy minek írják. Én igazság szerint sosem használtam.,,,,, őőő tanultam a vakírást. UTé-s kol.llgéa meg tanulta. És még úgy e meg nyeki. Nekem meg megy tanulás nélkül. CSakn nem ilyen állapotban. KKoncertálni kell, nekhezetbben nemgy már. Nem is javítok. Na ezt talákja meg a keymedia.hu vagy mi. Hajár. Talán a saját címük kijün
mert azt kijavítottam. Aszongya írjam be hogy itt rinyál Kephamos. Húúúbbazzzz ebbe tgövvet javítottma mint az egézsbve, BDe az ilyent ilyen találkozüókban e6 za nép, legalább is az off olvasókl már megszoktahtták. Na van aki ezt végigolvasta? Na erre válaszoljon, TAlán GÍ-n
kívül úgy se lesz senki se. Na majd kiderül.- Assszeonagya Kephamos ezt rossz lesz visszalolvasni, meg azon reménykedick ghog tgesója hazaciszi. Néba javítok, néha nem, mert likusta vagyok. De bha nagyon olvashatatlan, akkor muszáj javítani. ?mostg átnézhett W., kolléga, hogy mi a francd van. Gépel, valamit hozzsázsülás. Megkérdeztem, hogy hova ír. IOff tioujba, ír, asionngy. itt is javítja.-
Whaskes azt mondja winner basszott hosszú hsz-t géápel, a bvenú full részeg mintg állatg. És készül mittudomain mi, már rég elkülde a hszé-tg, mostmár küldöm én is
DDDD

:

Aktív témák
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kívül úgy se lesz senki se. Na majd kiderül.- Assszeonagya Kephamos ezt rossz lesz visszalolvasni, meg azon reménykedick ghog tgesója hazaciszi. Néba javítok, néha nem, mert likusta vagyok. De bha nagyon olvashatatlan, akkor muszáj javítani. ?mostg átnézhett W., kolléga, hogy mi a francd van. Gépel, valamit hozzsázsülás. Megkérdeztem, hogy hova ír. IOff tioujba, ír, asionngy. itt is javítja.-
DDDD