- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Tegnap bementem a párommal a munkahelyére, és felmondtunk.

Óriási megkönnyebbülés volt mindkettőnknek. Nem keseríti meg tovább a kiccsaládunk mindennapjait az a rühes phitsa. Kivágtuk a mételyt.
A felmondás tényének közlése utáni reakciói:
1. - Jajj, hát én tudtam ám már pénteken (???) hogy te fel fogsz mondani. (Védekezési szakasz, ugyan honnan tudta volna éppen pénteken, mikor tegnap zajlott minden ügylet)
2. - Miért nem szóltál előbb? (számonkérés szakasz. Hogyan szólhatna előbb a párom, mint ahogy megtudta, azaz tegnap délben???)
3. - Pont most mikor tudod hogy a Krisztián is elmegy, meg a Tamás is szabadságra készül. (Támadási, bűntudatébresztési szakasz. Hát persze, bár a kollégákkal jó volt a viszony, annyira talán mégsem, hogy 50 ezerért dolgozzon megaláztatások közepette, mikor elmehet egy csilli villi új helyre lényegesen többért.)
4. - Különben is kitanítottalak, mindenben segítettelek. (Ez a hülyeség szakasza, ehhez nem is lehet mit hozzáfűzni. Ezen már a párom is vigyorgott, aztán otthagytuk.)
Ostoba vendéglátósutánzat maszek pitsa. Személyes sértésnek veszi, ha valaki felmond
Ennyi megaláztatásban az élete hátralevő részében összesen nem lesz a páromnak része. Minden nap idegeskedéssel telt, folyamatos gyomorfájások.
Már én is megőrültem ebbe. Annyiszor megfogadtam, hogy beverem a nő pofáját, de nem lehetett, pénzből él az ember. De most aztán...
Hó végéig még ott dolgozik párom, az utolsó napján az elszámoláshoz már én is velemegyek, mert gyanítom, hogy nem lesz korrekt az elszámolás. Akkor lesz nemulass...
Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jogász topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- INGYEN FOX - Samsung 980 PRO 1TB SSD PCIe 4.0 (dobozával)
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- Érintőképernyős pénztárgép - Celeron J1900, 4GB RAM
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyi megaláztatásban az élete hátralevő részében összesen nem lesz a páromnak része. Minden nap idegeskedéssel telt, folyamatos gyomorfájások.