Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Korábban nem gondoltam, hogy ''ennyire jól állok''.
Most viszont úgy vagyok vele, hogy teljesen értelmetlen dolog lenne egyébként igen sok pénzért venni valami ''elmegy, de nem az igazi''-t (komolyan, a Pink Floydot ezeken kívül még semmin nem hallottam igazán jól szólni, mindenhol szétesett kisebb-nagyobb mértékben, még a PMC-n is, bár azokból a legnagyobbakat még nem hallottam), akkor inkább várok egy kicsit illetve összébb húzom magam, de olyat veszek, ami tényleg tetszik.
Hallgathatóak voltak egyébként a kicsi ATC-k (nagyon is!
), csak épp nem szegeztek a fotelbe (legalábbis engem).
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most viszont úgy vagyok vele, hogy teljesen értelmetlen dolog lenne egyébként igen sok pénzért venni valami ''elmegy, de nem az igazi''-t (komolyan, a Pink Floydot ezeken kívül még semmin nem hallottam igazán jól szólni, mindenhol szétesett kisebb-nagyobb mértékben, még a PMC-n is, bár azokból a legnagyobbakat még nem hallottam), akkor inkább várok egy kicsit illetve összébb húzom magam, de olyat veszek, ami tényleg tetszik.
), csak épp nem szegeztek a fotelbe (legalábbis engem).