- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
No, akkor említsük meg a zöldbabot is. Nálunk ez az egyetlen zöldségféle, amit még rakott formában sem nagyon esznek meg. Sem Péter, sem Borka. Réka egyenlőre nem nagyon válogat.
A karfiol, a karalábé csak csínnyával, a káposzta talán 3-4 féle formában. A lencse és a bab pedig nagyon kelendő. A sóskát csak ketten szeretjük, a gyerekek nem. A krumpli pedig enm kérdéses, jöhet bármilyen formában. A borsót leves-, főzelék- és köretként is megesszük.
A fehérrépa csak ízesítésre kell, a sárgarépát pedig egyik gyerekem sem eszi meg főtten, csak nyersen.
A kukricát viszont szeretik.
A zeller jutott még eszembe. Csak úgy magában nem szeretem, nem ízlik. Anya egyszer csinált olyat, hogy sajtot és sonkát tett 2 szelet zeller közé, és ezt panírozta be. Na, az nagyon finom volt.
Jut eszembe...Tök. A tökfőzeléket szeretem, bár inkább cukkinifőzeléket szoktem készíteni. Rántottan is inkább cukkini. A padlizsánt pedig tavaly kedveltük meg. Rántottan és krémként is nagyon finom. Hát még a muszaka. Nyami.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest