- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
lehet, hogy reál beállítottságú vagy?
sztori: egyszer egyetemen fel akartunk venni valami ''értelmiségi modult'', mert az oklevélkövetelmények miatt kellett. elmentünk valami irodalmi anyámtyúkja első, megbeszélő előadására. voltunk négyen vegyészhallgató fiúk. jöttek sorba a rondábbnál rondább btk-s lányok, 1-2 kivétellel (szerintem nagyrészük tudna kernelt fordítani, olyan csúnyák voltak... lásd esmein 2. tv-e), a tanárnő meg átszellemülten magyarázott a 20. sz. eleji írókról, megsorolta az ajánlott olvasnivalókat. miután megtelt az iroda, mondta, hogy hozzunk még székeket. mi kaptunk az alkalmon, és leléptünk. annyira fárasztó volt az a fél óra beszéd, hogy utána egész nap nem bírtam magamhoz térni, olyan álmos lettem.
Aktív témák
- 1TB Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD
- Honor Magic8 Lite 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung 4k-s UHD Tévé eladó (ue65mu7002t)
- Tronsmart halo 300 kiváló állapotban 3hónaposak 2db az ár fix !!!!!!!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest