Hirdetés
- Nem maradt Power nélkül a Moto G17 sem
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
az, hogy szar nép a magyar, nem egyenlő azzal a kijelentéssel, amit én mondtam, h semmit nem birunk normálisan megcsinálni. Amúgy a legtöbben, akik külföldre mennek dolgozni, kussolnak, hidd el. Aztán max azt veszed észre, hogy egy jó szakemberrel kevesebb itthon... Ha ez a követendő trend, akkor go moszka kurvagyorsan, mert volt egy rendszer, ami valahogy nagyon nem szerette a képzett munkaerőt, nem is tom, hogy is hivták...
Nem szoktam segget csinálni a számból, általában betartom, amit mondok. Az, hogy később kimegyek-e, elég sok dolog függvénye, de meggondolandó. Arról már nem is beszélve, hogy attól, hogy valami szar, csak nem szólunk róla, mert minek, az még szar marad... ld: magyar narancs.
mod: jah, és Te ezek fikázásán kivül mit teszel?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem szoktam segget csinálni a számból, általában betartom, amit mondok. Az, hogy később kimegyek-e, elég sok dolog függvénye, de meggondolandó. Arról már nem is beszélve, hogy attól, hogy valami szar, csak nem szólunk róla, mert minek, az még szar marad... ld: magyar narancs.