- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
az, hogy szar nép a magyar, nem egyenlő azzal a kijelentéssel, amit én mondtam, h semmit nem birunk normálisan megcsinálni. Amúgy a legtöbben, akik külföldre mennek dolgozni, kussolnak, hidd el. Aztán max azt veszed észre, hogy egy jó szakemberrel kevesebb itthon... Ha ez a követendő trend, akkor go moszka kurvagyorsan, mert volt egy rendszer, ami valahogy nagyon nem szerette a képzett munkaerőt, nem is tom, hogy is hivták...
Nem szoktam segget csinálni a számból, általában betartom, amit mondok. Az, hogy később kimegyek-e, elég sok dolog függvénye, de meggondolandó. Arról már nem is beszélve, hogy attól, hogy valami szar, csak nem szólunk róla, mert minek, az még szar marad... ld: magyar narancs.
mod: jah, és Te ezek fikázásán kivül mit teszel?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem szoktam segget csinálni a számból, általában betartom, amit mondok. Az, hogy később kimegyek-e, elég sok dolog függvénye, de meggondolandó. Arról már nem is beszélve, hogy attól, hogy valami szar, csak nem szólunk róla, mert minek, az még szar marad... ld: magyar narancs.