Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Ha van is valami, amit recept nélkül kapsz, akkor 1. Kb egy-másfél hét, mire az hat valamit is. 2. Egyáltalán nem biztos, hogy enyhíti a tüneteket.
Szerintem jobban jártok, ha szépen megcsinálják az allergiavizsgálatot, majd utána a doki által felírt gyógyszert kiváltjátok. A vény nélküli szerintem amúgyis pénzkidobás lenne. Egyébként meg, ha köhög, akkor meg főleg meg kéne várni a vizsgálatot, mert az allergia könnyen átmehet asztmaba, ami azért szintén nem vicc. Mindenesetre részvétem, én is ugyanebben a hülyeségben szenvedek, talán most kaptam egy olyan gyógyszert, ami segít is. -
Olcsi
senior tag
Apropó reklám... Valaki meg tudja mondani az új t-mobile-os reklámnak a zenéjének a címét, amelyikben a végén valami notebook-ot emlegetnek? Ja...és még a 'kékebbik cola' reklámok zenéire is kíváncsi lennék! Valaki tudna segíteni ezekben? Köszi
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest